Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši igrači Dinama

Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

Aktualno Galerija Nastavak suđenja Mamićima - 4 Nastavak suđenja Mamićima - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nastavak suđenja Mamićima - 5 Nastavak suđenja Mamićima - 5 Foto: DNEVNIK.hr Nastavak suđenja Mamićima - 1 Nastavak suđenja Mamićima - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nastavak suđenja Mamićima - 2 Nastavak suđenja Mamićima - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nastavak suđenja Mamićima - 3 Galerija 1/5 >>
Posljednji svjedoci tijekom suđenja Zdravku Mamiću su Danijel Pranjić i Mathias Chago. Ni oni, kao i mnogi prije njih, mnogih se detalja nisu sjećali.

U nastavku suđenja Zdravku Mamiću u aferi Dinamo 2 svjedočili su Danijel Pranjić, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i bivši igrač Dinama te Mathias Chago, također nekadašnji igrač Dinama.

Poput nekih igrača-svjedoka prije njih, mnogih se detalja nisu mogli sjetiti, no potvrdili su da su novac dobivali i na ruke.

Pročitajte i ovo Screenshot Geodetski fakultet Obuljen Koržinek odgovorila na optužbe EU tužiteljice: "Nikakve dimne zavjese mi ne dižemo"

Procesi protiv braće Mamić za izvlačenje novca iz Dinama počeli su prije čak devet godina, a jedanaest svjedoka koje je predložio USKOK, u ovom maratonskom suđenju, u međuvremenu je preminulo.

"Zdravko Mamić šalje novac za potpisani ugovor. Radilo se o iznosu od 25 tisuća eura. Ovo je bila prva rata koju je NK Dinamo dužan isplatiti", rekoa je tužitelj USKOK-a Sven Mišković.

Pročitajte i ovo Pravo na mirovinu Imaš pravo, ostvari ga Tko ima pravo na obiteljsku mirovinu i kome se ona isplati, a kome uzimanje vlastite, uz 27 posto obiteljske

"Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac, da li je bio Mario Mamić ili netko drugi, nisam siguran", branio se bivši igrač Dinama Danijel Pranjić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene