Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez vozačke

U kombiju prevozio 250 kg neovlašteno ubranog smilja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Puntu na otoku Krku u neispravnom kombiju, kojim je bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola upravljao 27-godišnjak, pronašla 20 vreća s oko 250 kilograma neovlašteno ubranog smilja, izvijestili su u srijedu iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Tijekom jučerašnjeg nadzora prometa na području Punta, policija je zaustavila tehnički neispravno kombi vozilo karlovačkih registracijskih oznaka, u kojem je zatečen 27-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola, bez vozačke i prometne dozvole. Osim toga, nije koristio sigurnosni pojas, a nije imao niti osobnu iskaznicu.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Također bez osobne iskaznice ili drugih isprava o identitetu, pored vozača u kombiju je bilo još troje hrvatskih državljana u dobi od 19, 23 i 25 godina.

KRAĐE SE NASTAVLJAJU Creska policija zaplijenila preko 1000 kilograma smilja

Policija je u vozilu pronašla i oduzela 20 vreća s oko 250 kilograma smilja, koje je, pak, neovlašteno ubrano na području Baške.

Utvrđeno je da su svi počinili prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, dok je 27-godišnjak počinio i više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o zaštiti prirode. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene