Obavijesti Video Pretražite Navigacija
14. godinu zaredom

VIDEO i FOTO Tradicionalni doček u podne: Pogledajte kako su u Fužinama pozdravili Novu 2014.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fužinarci i njihovi gosti danas su, 14. godinu zaredom, na Silvestrovo staru godinu ispratili točno u podne uz veselje, glazbu, kobasice, kuhano vino i vatromet.

U Turističkoj zajednici Fužine procjenjuju da je na podnevnom dočeku Nove, u središtu Fužina bilo 10.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaštita zdravlja U Fužinama otkazan doček Nove godine: ''Pozivam sve da se zajedničkim snagama izborimo da se pandemija što manje širi'' Čak se i Sunce mjestimice pojavilo (Foto: Katarina Jusić) Umjesto vatrometa – baloni Tradicionalni podnevni doček Nove godine: Tisuće ljudi u Fužinama se oprostile od 2018.

Dolazak gostiju svake se godine, među ostalim, organizira vlakom iz Rijeke, a za goste se priređuje bogata gastronomska ponuda, među ostalim po 5.000 komada kobasica i litara kuhanog vina.

VIDEO Hong Kong u Novu godinu uz veličanstven vatromet, dočeke diljem svijeta pratite na Dnevnik.hr!

Zadnje podne u 2013. godini na 365 metara u Kastvu, naziv je glazbenog programa i humanitarne manifestacije koja se po prvi puta događa danas u tome gradiću iznad Opatije.

Donacije se prikupljaju bonovima kojima se na nekoliko štandova može kušati ponuda kastavskih ugostitelja, a pripremljeno je i 50 litara kuhanog vina. Prikupljeni novac bit će doniran riječkom Centru za autizam.

Doček nove ili ispraćaj stare godine u podne ove godine na Kvarneru je, osim u Fužinama i Kastvu, organiziran u još nekoliko gradova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene