Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Dubrovniku uhićeni Cvikovi pomagači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku danas su privedeni Stjepan Matusin (33) i Tea Cetinić (34) iz Vela Luke te Frano Žuvela (19) i Maja Graovac (24) iz Blata, koje se sumnjiči za nabavu i raspačavanje droge na Korčuli.

Za Stjepana Matusina sumnja se da je jedan od glavnih dilera i dobavljača heroina na Korčuli, te da je jedan od najbližih suradnika Jakše Cvitanovića Cvika, koji je u bijegu i za kojim se traga od početka srpnja. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Protiv Matusina do sada su podignute 63 kaznene prijave, od čega je 14 zbog kaznenih djela zlouporabe droga, a 39 zbog teških krađa. 

Protiv Tee Cetinić također je podneseno više kaznenih prijava od kojih osam zbog zlouporabe opojnih droga, dok ostalo dvoje uhićenika nisu bili poznati policiji. 

Po riječima glasnogovornika PU dubrovačko-neretvanske Ivana Kukrike, uhićenje četvorke pomoći će u bržem pronalasku i privođenju Cvika, oko čijih se suradnika sve više steže krug. 

Također, dodao je, i međunarodna potraga treba pripomoći i dati konkretnije rezultate, odnoso rezultirati pronalaskom i uhićenjem odbjeglog Cvika.

Istovremeno, Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podnijelo je, zbog odluke o kazni, žalbu protiv presude Općinskog suda u Korčuli kada je Kristina Ivanković osuđena zbog pomoći počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela i zlouporabe opojnih droga osuđena na dobrotvorni rad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene