Nakon polaganja vijenaca okupljenima će se obratiti predsjednica Grabar Kitarović, premijer Milanović i potpredsjednica Sabora Zgrebec.


U šumi Brezovici kod Siska u ponedjeljak je počelo obilježavanje Dana antifašističke borbe, u spomen na 22. lipnja 1941. kada je u Brezovici osnovan Prvi sisački partizanski odred, prva naoružana antifašistička postrojba u Hrvatskoj i okupiranoj Europi u Drugom svjetskom ratu.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Milanović: "Drugi put neka predsjednica pazi s kime razgovara. To je netko pustio pa pokušao sanirati štetu" Crobarometar: Koliko bi glasova na predsjedničkim izborima dobili kandidati (Dnevnik.hr) Ekskluzivno: Predsjednica i dalje vodi u utrci za Pantovčak, no odluka pada u drugom krugu i evo kakve joj birači daju šanse

U sklopu obilježavanja Dana antifašističke borbe vijence su u spomen-parku Brezovica položili predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, premijer Zoran Milanović, potpredsjednica Hrvatskog sabora Dragica Zgrebec, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, izaslanstva HAZU-a, veleposlanstava u RH, Sisačko-moslovačke županije i Grada Siska, te Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH i Antifašističke lige.

Antifašisti ogorčeni na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Nakon polaganja vijenaca okupljenima će se obratiti predsjednica Grabar Kitarović, premijer Milanović i potpredsjednica Sabora Zgrebec, te predstavnici županije i grada, zemalja Antifašističke koalicije, te Saveza antifašističkih boraca i antifašista. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook