Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u KBC-u Split

U bolnicu ušetao držeći crijeva u rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 14 sati 46-godišnjak iz Pule došao je na Hitni kirurški prijam u Splitu noseći u rukama vlastito crijevo.

Naime, muškarac je pokušao samoubojstvo no nije uspio u svojoj namjeri, piše Slobodna Dalmacija. Nožem je smrskao desno oko i razrezao trbuh u predjelu crijeva. Tek je dan nakon samoozljeđivanja potražio liječniku pomoć. Dolaskom u bolnicu hitno je operiran.

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

Profesor Vedran Radonić, predstojnik Klinike za kirurgiju splitske bolnice rekao je kako je muškarcu odstranjen metar crijeva kao i  smrskano oko. 46-godišnjak iz Pule pokušao je sebi ozlijediti i lijevo oko, no u tome nije uspio te će se s njim moći normalno koristiti. Nakon operacije, stanje pacijenta je stabilno, s Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je ovo prvi put da je ovaj pacijent pokušao samoubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene