U automobilu parkiranom na jednoj samoborskoj adresi pronađeno je više milijuna kuna, prema neslužbenim informacijama N1.

Galerija


Automobil se, neslužbeno iz nekoliko izvora doznaje N1, povezuje s nedavno uhićenim Draganom Kovačevićem, a adresa s jednim njegovim poznanikom.

Vezani članci Tomislav Ćorić Ćorić o zahtjevima za smjenom: "Nisam zabrinut, tu nema sadržaja, iskaljuju ambicije i frustracije" Vrhovni sud, zgrada Vrhovni sud se oglasio o sutkinji čiji je bivši suprug jedan od uhićenih u aferi Janaf

Radi se o pronalasku u vezi nastavka izvida i istrage u aferi Janaf - Petek.

Službeno ni policija ni USKOK ne žele potvrditi tu informaciju, no prema neslužbenim informacijama vjeruje se da je dio pronađenog novca upravo mito od gotovo 2 milijuna kuna za koje su istražitelji uvjereni da je Krešo Petek iz Elektrocentra Petek dao Draganu Kovačeviću kako bi njegova tvrtka prošla na natječajima za dva posla vrijedna oko 40 milijuna kuna.

Prema pisanju medija, Kovačević je dan prije uhićenja doznao da će biti uhićen i pokušao sakriti dokaze.

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice predložila nadzornom odboru razrješenje predsjednika uprave Janafa Dragana Kovačevića i za vršitelja dužnosti imenovala Stjepana Adanića.