Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nešto iza ponoći

Tri potresa u 12 minuta uzdrmala BiH, osjetili ih i u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri potresa koja su nešto iza ponoći zatresla područje Bosne i Hercegovine osjetila su se i u Hrvatskoj, na području od Splita do Vrgorca.

U razmaku od svega 12 minuta šire područje BiH nešto iza ponoći uzdrmala su tri potresa, javlja avaz.ba.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Potres u BiH Magnituda 4.7 Potres pogodio BiH, dobro se osjetio u Hrvatskoj: "Kuglice na boru su se počele tresti, baš je drmnulo"

U 0:46 sati zabilježen je prvi potres jačine 4,5 stupnjeva po Richteru, i to na području naselja Voljevac u Općini Gornji Vakuf-Uskoplje.

Četiri minute kasnije došlo je do nešto snažnijeg potresa od 4,7 stupnjeva po Richteru 69 kilometara zapadno od Sarajeva, a treće podrhtavanje tla snage 4,5 stupnjeva po Richteru zablježeno je u 0:58 sati u mjestu Rumboci.

Stanovnici Sarajeva, Gornjeg Vakufa, Jajca i Konjica na društvenim su mrežama podijelili da su i oni osjetili podrhtavanje tla, a kako javlja portal Dalmacija danas, potres su osjetili i njihovi čitatelji od Splita do Vrgorca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene