Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključen i helikotper

Treći dan potrage, od surfera ni traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći dan traje potraga za rumunjskim surferom koji je zadnji put viđen u subotu, oko milju i pol od Zlatnih stijena u Puli.

Iz Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje potvrdili su kako je i danas u ranim jutarnjim satima nastavljena intenzivna potraga za 34-godišnjim Rumunjom. 'Desetak spasioca raspoređenih u plovilo pomorske policije, vojni helikotper i brod Lučke kapetanije pretražuje pulski akvatorij, no još uvijek nema nikakvog traga', rekao je dežurni djelatnik.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

>> U zoru nastavljena potraga za nestalim surferom

Neslužbeno doznajemo da je rumunjski surfer dosad surfao samo na jezerima te da je za surfanje po moru nije bio ni tehnički ni stručno opremljen. Danas će se potraga nastaviti do zalaska sunca, a dobra vidljivost trebala bi olakšati spasiocima posao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene