Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Treći dan traje potraga za rumunjskim surferom koji je zadnji put viđen u subotu, oko milju i pol od Zlatnih stijena u Puli.


Iz Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje potvrdili su kako je i danas u ranim jutarnjim satima nastavljena intenzivna potraga za 34-godišnjim Rumunjom. 'Desetak spasioca raspoređenih u plovilo pomorske policije, vojni helikotper i brod Lučke kapetanije pretražuje pulski akvatorij, no još uvijek nema nikakvog traga', rekao je dežurni djelatnik.

Vezani članci Prvi puta ove godine u pulsku Zračnu luku sletjela i avio kompanija Air Serbia - 3 Nakon dvije godine stanke u Pulu sletio zrakoplov iz Beograda, a uskoro se vraćaju i druge aviokompanije Windsurfer (Foto: AFP) Umaški trener otkriva: "Surfer je nakon 26 sati u moru sam isplivao, rekao broj telefona i molio da mu pozovu ženu"

>> U zoru nastavljena potraga za nestalim surferom

Neslužbeno doznajemo da je rumunjski surfer dosad surfao samo na jezerima te da je za surfanje po moru nije bio ni tehnički ni stručno opremljen. Danas će se potraga nastaviti do zalaska sunca, a dobra vidljivost trebala bi olakšati spasiocima posao.