Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao jedreći na dasci

U zoru nastavljena potraga za nestalim surferom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranom zorom u pulskom akvatoriju jutros je počela potraga za rumunjskim surferom koji je preksinoć zadnji put viđen kod Zlatnih stijena i odtad mu se gubi svaki trag.

'Potraga je jučer obustavljena padom mraka, a jutros su u cik zore u traganje za surferom krenuli spasioci na plovilu pomorske policije, Lučke kapetanije i Obalne straže', priopćeno je iz  Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje. Dodano je kako spasiocima vrijeme ide na ruku jer je usprkos buri vidljivost vrlo dobra.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Potraga za kajakašima prevrnuli se u ponedjeljak VIDEO Prekinuta potraga za nestalim kajakašima kod Dubrovnika: "Za pretpostaviti je da taj kajak uopće nije bio u moru, pa tako ni te osobe"

>> Nastavlja se potraga za rumunjskim surferom

Iz Ministarstva prometa, razvitka i veza izvještavaju kako da se traga za rumunjskim državljaninom u dobi od 34 godine, koji je na sebi imao sivu odjeću, daska na kojoj je isplovio s gornje strane je plave, a s donje bijele boje, a je jedro bijelo s plavim i crvenim prugama.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene