Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Croatia poliklinika

Trebate brzu, pouzdanu i stručnu zdravstvenu skrb? Croatia poliklinika – svi vaši pregledi na jednom mjestu

PR
PR Foto: PR
Croatia poliklinika zdravstvena je ustanova u kojoj sve vaše preglede možete brzo i pouzdano obaviti na jednom mjestu.

Nitko od nas ne voli razmišljati o bolestima, liječničkim pregledima i zahvatima, ali svi se ponekad nađemo u situaciji u kojoj nam je potreban posjet liječniku ili zdravstvenoj ustanovi. Tada želimo brz pregled, savjet ili zahvat stručnjaka kojima vjerujemo. Upravo takvu uslugu svi građani mogu naći u Croatia poliklinikama, u kojima se vrhunski stručnjaci potpuno posvećuju pacijentu i, koristeći se najsuvremenijom tehnologijom, u kratkom roku pružaju najbolju moguću zdravstvenu skrb. Croatia poliklinika – svi vaši pregledi na jednom mjestu.

“U Croatia poliklinikama vjerujemo da svaki pacijent zaslužuje maksimalnu posvećenost, stoga im pristupamo individualno i izgrađujemo odnos zasnovan na povjerenju. Naši stručnjaci kontinuirano unapređuju svoje znanje stručnim usavršavanjima kako bismo pratili najnovije zdravstvene trendove, a koristimo se i najmodernijom tehnologijom koja omogućava bržu i precizniju dijagnostiku te zahvate od kojih se pacijenti oporavljaju brzo i bezbolno. Svi su građani dobrodošli i njihovo je zdravlje u Croatia poliklinikama u dobrim rukama”, poručuje ravnateljica Croatia poliklinike dr. med. Tatjana Kujundžić, spec. pedijatar.

PR PR Foto: PR

Croatia poliklinika – svi vaši pregledi na jednom mjestu

Croatia poliklinike nalaze se u Zagrebu, Splitu, Koprivnici i Puli, a jednu će uskoro dobiti i Rijeka. Vrata Poliklinika otvorena su svim građanima koji na jednome mjestu mogu obaviti sve zdravstvene specijalističke preglede. Građanima su tako dostupne vrhunske liječničke usluge i najsuvremeniji uređaji iz područja ginekologije, oftalmologije, interne medicine, dermatologije, venerologije, neurologije, radiologije, urologije i nutricionizma. U Croatia poliklinikama provode se i fizikalna terapija i rehabilitacija, ali i mali kirurški zahvati te gastroskopija i endoskopija.

Preciznu i pouzdanu dijagnostiku osigurava najmodernija tehnologija, kao što je uređaj za magnetsku rezonancu snage tri tesle u zagrebačkoj Croatia poliklinici. Taj je magnet snažniji od prosjeka MR uređaja u Hrvatskoj, a njegova snaga omogućava da se pregled obavi brže uz kvalitetniju sliku na temelju koje se mogu dijagnosticirati bolesti cijelog tijela. Magnet u zagrebačkoj Croatia poliklinici širi je od prosjeka takvih uređaja, što znači da je cijeli pregled znatno ugodniji za pacijenta. Magnetska rezonancija može se obaviti i u pulskoj Croatia poliklinici, u kojoj uređaj snage 1,5 tesla osigurava brz, pouzdan i ugodan pregled.

PR PR Foto: PR

Novi madeži ili promjene na postojećima upozoravaju na različite bolesti koje prijete našoj koži, poput zloćudnog raka kože, melanoma. Pravovremena dijagnostika ključna je pri izlječenju, za što se u Croatia poliklinici koristi digitalni dermatoskop FotoFinder ATBM, koji omogućava snimanje kože iz svih kutova i zapis se pohranjuje u obliku videomaterijala i fotomaterijala, a svaki se madež može uvećati 20 do 140 puta. Ta revolucionarna metoda omogućava rano otkrivanje melanoma i detaljno praćenje pacijentova stanja, a uspoređivanje velikog broja snimaka osigurava mogućnost pravodobnog uočavanja promjena.

Različite promjene na koži također se u Croatia poliklinici tretiraju naprednom tehnologijom – laserom Lumenis M22. Takav multitehnološki sustav omogućava tri različite metode tretmana koji bezbolno i brzo uklanjanju neželjene promjene: IPL za dlačice, laser Multi-Spot Nd:YAG za kapilare i hemangiome te laser ResurFX-Erbium za bore, ožiljke, strije i hiperpigmentacije.

Bolest je najbolje otkriti prije mogućnosti da se razvije u opasnu prijetnju zdravlju, za što su ključni redoviti i cjeloviti sistematski pregledi, koji su najbolje jamstvo prevencije bolesti. Croatia poliklinike prepoznate su kao vrhunske specijalizirane ustanove u kojima se sistematski pregledi mogu obaviti u samo nekoliko sati, a dobivene rezultate odmah protumači liječnik specijalist. Prevencija je najbolje rješenje za očuvanje zdravlja, a ako se bolest otkrije, u Croatia poliklinici brzo se i stručno pristupa liječenju i potrebnim zahvatima.

PR PR Foto: PR

Croatia poliklinika zdravstvena je ustanova u kojoj sve vaše preglede možete brzo i pouzdano obaviti na jednom mjestu. Više od tisuću na vrijeme dijagnosticiranih bolesti tijekom godina potvrda je kvalitete usluge koja je dostupna u Croatia poliklinikama. Pridružite se više od sto tisuća pacijenata koji su iskazali povjerenje Croatia poliklinici i osigurajte sebi najbolju moguću zdravstvenu skrb. Croatia poliklinika – svi vaši pregledi na jednom mjestu.

Više informacija na https://www.poliklinikacroatia.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene