Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tony Cetinski ostvario san i napravio spektakl u Areni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tony Cetinski ostvario je sve svoje snove. Pred dupkom ispunjenom pulskom arenom održao je svoj najveći koncert u karijeri. Kako bi se odužio vjernoj publici, na velikoj koncertnoj turneji 'Furia tour' najzadovoljniji su bili oni koji su dobili i njegov novi album.

Poput najveće svjetske zvijezde Tony je sinoć obožavatelje bacio u delirij. Neumorno je skakao dva i pol sata po impozantnoj pozornici, praćen desecima obnaženih plesačica. Vrišteća je publika bila na nogama od početka do kraja.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Slika nije dostupna Ipak dolazi u Pulu Napolitano je uganuo nogu, neće se moći penjati na pozornicu

Osim tisuće zaluđene publike, Tonyja su došli podržati i njegovi kolege, sugrađani, kao i cijela obitelj. 

Da će zapaliti pulsku Arenu, nastup u kojoj je domaćim glazbenicima postao statusni simbol, iznenadilo je i samog Tonyja, koji je za rodnu Istru napravio spektakl za pamćenje.

- Meni je sigurno jako bitan taj start, vjetar u leđa što sam dobio od publike jer kažu da je doma najteže, kaže Cetinski.

I uspio je. Užarena Arena sinoć je pjevala u jedan glas. Uz to što su svi obožavatelji dobili CD, Tony je neke pjesme posvetio i prerano preminulim kolegama, poglavito svojem prijatelju Toši Proeskom. 

Tony je još jednom dokazao da je s pravom među vodećim glazbenim zvijezdama u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene