Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može ponovno tražiti odgodu

Horvatinčiću odbijena odgoda odlaska u zatvor za šest mjeseci, na izdržavanje kazne mora se javiti do kraja lipnja

Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom
Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Foto: DNEVNIK.hr
Poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću odbijena je žalba na odgodu o izvršenju kazne, potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

"Potvrđena je prvostupanjska odluka suca izvršenja kazne, dakle oni su tražili odgodu od šest mjeseci, a sudac je odobrio tri. Njegov odvjetnik se na tu odluku žalio, no ta je žalba odbijena. Po ovom rješenju, Tomislav Horvatinčić ima odgodu izvršenja kazne do 30. lipnja", pojasnio je Devčić.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Kazao je da nakon isteka ove odgode Horvatinčić ponovno može tražiti odgodu.

Podsjetimo, nakon što mu je krajem 2019. potvrđena presuda od četiri godine i deset mjeseci zatvora za izazvanje pomorske nesreće u kojoj je poginulo dvoje talijanskih nautičara, ispostavilo se da mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Nakon posljednjeg zahvata potrebna mu je i fizikalna terapija, a nju će primati u poliklinici u Puli.

Glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda potvrdio je da će sudac periodično tražiti podatke o tome prima li Horvatinčić redovito potrebne terapije.

Kamere Nove TV Horvatinčića su nakon potvrđene presude u lipnju 2020. snimile na zagrebačkom Cvjetnom trgu gdje je objasnio zašto nije u zatvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene