Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među prvima

Karamarko čestitao Milanoviću: 'Konačan cilj nam je svima isti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među prvima Zoranu Milanoviću na osvojenom još jednom mandatu na čelu SDP-a čestitao je Tomislav Karamarko. Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade svoju je čestitku objavio na Facebooku.

Zoran Milanović osvojio je u subotu na unutarstranačkim izborima još jedan mandat na čelu SDP-a. Među prvima mu je na pobjedi, na izborima po principu jedan član, jedan glas, čestitao Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a i prvi Potpredsjednik Vlade RH.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, politički analitičar "Prava politička diverzija" Analitičar za Dnevnik Nove TV: "Milanović ide na taj sukob i to se čak kosi s načelima SDP-a. A Plenkovićeva taktika je poput thai chija" Nada Murganić osudila izjave Zorana Milanovića Žestoke kritike Zajednica žena HDZ-a osudila Milanovićeve izjave: "Seksizam i omalovažavanje okosnica su njegova djelovanja"

Čestitku objavljenu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

'[ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu uložiti znatno više energije u stabilizaciju društvenih prilika i da ćemo se korektno i pristojno boriti za političku naklonost i povjerenje naših građana.

Možemo biti politički protivnici, različito misliti o brojnim pitanjima, ali konačan cilj nam je svima isti - bolji i kvalitetniji život svih naših građana.

Predsjedniku SDP-a i njegovoj stranci iskreno želim da dugo i kvalitetno obnašaju svoju ulogu konstruktivne oporbe', napisao je u statusu Tomislav Karamarko.

 

[ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu...

Posted by Tomislav Karamarko on 2. travnja 2016

 Zoranu Milanoviću na Facebooku je čestitala i Vesna Pusić, koalicijska partnerica.

 

Čestitke Zoranu Milanoviću na uvjerljivoj pobjedi za još četiri godine na čelu SDP-a. Neka je sa srećom!

Posted by Vesna Pusić on 2. travnja 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene