Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među prvima Zoranu Milanoviću na osvojenom još jednom mandatu na čelu SDP-a čestitao je Tomislav Karamarko. Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade svoju je čestitku objavio na Facebooku.


Zoran Milanović osvojio je u subotu na unutarstranačkim izborima još jedan mandat na čelu SDP-a. Među prvima mu je na pobjedi, na izborima po principu jedan član, jedan glas, čestitao Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a i prvi Potpredsjednik Vlade RH.

Vezani članci Donald Trump Objavljene bilješke koje pokazuju kako je Trump pritiskao pravosuđe da proglasi izbore prevarom: ''Samo kažite da su korumpirani, ostalo prepustite meni'' Pelješki most Svađaju se tko je prvi došao na ideju gradnje Pelješkog mosta: "Služe se izmišljotinama..."

Čestitku objavljenu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

'[ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu uložiti znatno više energije u stabilizaciju društvenih prilika i da ćemo se korektno i pristojno boriti za političku naklonost i povjerenje naših građana.

Možemo biti politički protivnici, različito misliti o brojnim pitanjima, ali konačan cilj nam je svima isti - bolji i kvalitetniji život svih naših građana.

Predsjedniku SDP-a i njegovoj stranci iskreno želim da dugo i kvalitetno obnašaju svoju ulogu konstruktivne oporbe', napisao je u statusu Tomislav Karamarko.

 

[ČESTITAM SDP-u NA IZBORU PREDSJEDNIKA!] Želim vjerovati da će SDP Hrvatske i Zoran Milanović u svojem sljedećem mandatu...

Posted by Tomislav Karamarko on 2. travnja 2016

 Zoranu Milanoviću na Facebooku je čestitala i Vesna Pusić, koalicijska partnerica.

 

Čestitke Zoranu Milanoviću na uvjerljivoj pobjedi za još četiri godine na čelu SDP-a. Neka je sa srećom!

Posted by Vesna Pusić on 2. travnja 2016