Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unutarstranački izbori

Tomislav Karamarko kandidirat će se za predsjednika HDZ-a? Još u kolovozu rekao kako o tome razmišlja

Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr)
Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Među članovima HDZ-a kruži SMS poziv na predstavljanje programa i kandidature za predsjednika stranke Tomislava Karamarka.

U kratkom telefonskom razgovoru Karamarko nam, zbog obiteljske situacije, tu informaciju nije htio ni potvrditi ni demantirati.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Poručuje tek da će se o toj temi očitovati za vikend. Podsjetimo, Karamarko je u intervjuu reporterku Dnevnika Nove TV Andriji Jarku još u kolovozu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu - rekao kako "ozbiljno razmišlja o mogućnosti da se kandidira".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene