Ono što je još u kolovozu najavio u Dnevniku Nove TV, Karamarko je sad potvrdio statusom na Facebooku. "Vidimo se na unutarstranačkim izborima", napisao je HDZ-ovac koji je uvjeren u svoj uspjeh.

Galerija


Tomislav Karamarko, bivši potpredsjednik Vlade i HDZ-ovac na društvenim mrežama objavio je poduži post o padu Berlinskog zida, a na kraju najavio i svoj mogući politički povratak.

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 5 Kerum kuhao novinarima pa najavio ponovnu kandidaturu za gradonačelnika Splita Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) "Okolnosti su se za Predsjednicu bitno promijenile. Novi su ljudi u njenom timu"

"P. S. Što se mene tiče, nastavljam rušiti "antifašistički obrambeni zid". Vidimo se na unutarstranačkim izborima!", napisao je Karamarko i dobio nekoliko pozitivnih komentara svojih pratitelja koji se nadaju da će ga uskoro vidjeti na čelnoj poziciji stranke.

 

Danas obilježavamo 30. godišnjicu rušenja Berlinskog zida kao simbola podjele Europe na slobodarski, zapadni,...

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, 8 November 2019

 

"Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na izborima. Imamo mi drugu zadaću sada, to su predsjednički izbori, kad dođu unutarstranački onda ćemo igrati tu igru", kazao je premijer i trenutni šef HDZ-a Andrej Plenković u Varaždinu nakon sastanka Savjeta Vlade za Hrvate izvan RH.

Uvjeren u uspjeh

Karamarko je još u kolovozu u Dnevniku Nove TV Andriji Jarku otkrio kako razmišlja o kandidaturi. Na takvo razmišljanje potaknulo ga je stanje u stranci. "Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i europske izbore i mislim da je potrebno učiniti niz promjena svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv", kazao je tad Karamarko.

Smatra da je vrh stranke HDZ-a "dislociran od stranačkog tijela" i da se vode paradigme koje ne pripadaju toj stranci. U svoj je uspjeh kao kandidata siguran. "Ja, ako se kandidiram, ja ću i pobijediti", uvjeren je Tomislav Karamarko.