Ministar energetike Tomislav Ćorić, koji se sve više spominje kao potencijalni novi ministar gospodarstva, nije bio na sjednici Vlade.

Galerija


Sudjelovao je na Energetskom summitu, a na pitanje je li on premijerov kandidat za ministra gospodarstva, nije htio precizno odgovoriti. Ističe da je u ovom trenutku fokusiran na rad svojeg resora te da će kandidata odabrati predsjednik Vlade idući tjedan.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Pixell) Predsjedništvo i Opći sabor HDZ-a, susret s Predsjednicom, izbor novog ministra... Premijera Plenkovića čeka buran tjedan Ivica Todorić (Foto: Vantagenews.com/PIXSELL) Todorić objavio još jedan tekst, znakovitog naslova

"Čuli ste jučer predsjednika Plenkovića. Tijekom sljedećeg tjedna on će predložiti osobu koja je kandidat za tu funkciju i vjerujem da će idući petak Sabor konačno izglasati novog ministra. Samim time nastavljamo dalje. Moja je ambicija odrađivati posao koji trenutačno radim, raditi to na najbolji mogući način i nadam se da ću u tome imati potporu predsjednika Vlade RH“, kazao je Ćorić.