Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio na sjednici Vlade

Ćorić o spekulacijama kako će naslijediti Dalić: "Ja sam fokusiran na rad svog resora"

Ministar Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministar Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar energetike Tomislav Ćorić, koji se sve više spominje kao potencijalni novi ministar gospodarstva, nije bio na sjednici Vlade.

Sudjelovao je na Energetskom summitu, a na pitanje je li on premijerov kandidat za ministra gospodarstva, nije htio precizno odgovoriti. Ističe da je u ovom trenutku fokusiran na rad svojeg resora te da će kandidata odabrati predsjednik Vlade idući tjedan.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

"Čuli ste jučer predsjednika Plenkovića. Tijekom sljedećeg tjedna on će predložiti osobu koja je kandidat za tu funkciju i vjerujem da će idući petak Sabor konačno izglasati novog ministra. Samim time nastavljamo dalje. Moja je ambicija odrađivati posao koji trenutačno radim, raditi to na najbolji mogući način i nadam se da ću u tome imati potporu predsjednika Vlade RH“, kazao je Ćorić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene