Ministar energetike Tomislav Ćorić, koji se sve više spominje kao potencijalni novi ministar gospodarstva, nije bio na sjednici Vlade.

Galerija


Sudjelovao je na Energetskom summitu, a na pitanje je li on premijerov kandidat za ministra gospodarstva, nije htio precizno odgovoriti. Ističe da je u ovom trenutku fokusiran na rad svojeg resora te da će kandidata odabrati predsjednik Vlade idući tjedan.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o prijedlogu zakona o financiranju političkih aktivnosti: ''Vlada iza njega stoji ne 100, nego 300 posto'' Premijer Andrej Plenković o iskazima Martine Dalić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plenković: "Transkripti o Agrokoru orkestrirani su napad na Vladu. Mislim da bi nam zbog Agrokora cijela javnost trebala biti zahvalna"

"Čuli ste jučer predsjednika Plenkovića. Tijekom sljedećeg tjedna on će predložiti osobu koja je kandidat za tu funkciju i vjerujem da će idući petak Sabor konačno izglasati novog ministra. Samim time nastavljamo dalje. Moja je ambicija odrađivati posao koji trenutačno radim, raditi to na najbolji mogući način i nadam se da ću u tome imati potporu predsjednika Vlade RH“, kazao je Ćorić.