Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Par sati nakon objave

Todorić se oglasio o revizijskim izvješćima, evo što je napisao na blogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par sati nakon prezentacije prvih revizijskih izvješća o stanju u Agrokoru, oglasio se i Ivica Todorić putem svojeg bloga.

Todorić u najnovijoj objavi na blogu nije bio posebno rječit, već je istaknuo dvije stvari - da je objava izvješća potvrda velike izgrađene vrijednosti tijekom posljednjih 30 godina te da sa svojim stručnjacima analizira ista izvješća, nakon čega će se oglasiti u narednim danima.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

Evo što je točno Todorić napisao u svojoj kratkoj objavi na blogu:

"Agrokor je prezentirao revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor grupe. Ona potvrđuju veliku vrijednost koju smo izgradili tijekom 30 godina neprestanih ulaganja. Izvješća analiziram sa sa svojim financijskim ekspertima i o njima ću se očitovati u narednim danima."

Ante Ramljak, Vladin povjerenik za Agrokor, predstavio je danas nalaz revizije nekoliko Agrokorovih tvrtki, dok će konsolidirano revizorsko izvješće za Agrokor d.d. biti objavljeno u ponedjeljak

Dosad objavljena izvješća pokazala su da je vrijednost tvrtki u sektoru maloprodaje, Konzumu i Tisku, smanjenaza čak 10,5 milijardi kuna. 

Vrijednost tvrtki iz sektora poljoprivrede, Belja, PIK Vinkovci i Vupika, umanjena je za 1,7 milijardi kuna, dok je tvrtkama iz sektora prehrane (Ledo, Jamnica, Zvijezda i PIK Vrbovec, umanjena za 1,2 milijarde kuna. 

Cijelu Ramljakovu prezentaciju možete pogledati OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene