Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fešta u Tisnom krenula je po zlu za dvije Zagrepčanke, nakon što je na njih naletio automobil, dok su one sjedile na zidiću i uživale u koncertu.


Automobil marke Opel Astra šibenskih registarskih oznaka, sinoć je 11 minuta iza ponoći naletio na na 40 i 47-godišnju Zagrepčanku, tijekom fešte u Tisnom i koncerta Đanija Stipanićeva i Petra Graše.

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao Sudar kod Požege U direktnom sudaru dva automobila kod Požege više osoba ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu

Svemu je kumovala neprilagođena brzina kretanja automobila i alkoholiziranost 37-godišnjeg vozača, kažu svjedoci nesreće za portal ŠibenikIN, a da se kretao prebrzo, potvrdila je i policija.

Prema posljednjim informacijama, Zagrepčanki (40) na koju je naletio pijani 36-godišnjak u šibenskoj bolnici obavljena je amputacija noge,a  potom revizija amputirane noge, liječnici su sanirali tešku tjelesnu ozljedu.

'Pacijenticu su u bolnicu dovezli s već amuptiranom nogom. I na drugoj nozi je pretrpjela ozlijede koje su također sanirane. Ozlijede nogu su uvijek komplicirane i izgubi se jako puno krvi. Žena može komunicirati s liječnicima, ali je još u stanju šoka', rekla je za šibenikIN anesteziologinja na Odjelu intenzivne njege Opće bolnice Šibenik, Danči Mihovilčević.

"Noćas 11 minuta iza pomoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom, 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obje su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik", izvjestila je PU šibensko-kninska.

"Bilo je strašno. Feštu smo održavali umjesto utrke tovara koju je pokvarilo ružno vrijeme i sinoć je na rivi bila silna gužva, doslovno je čovjek bio na čovjeku. Momka znamo, njegova familija ima tu jedan lokal i uglavnom, doletio je velikom brzinom i pokupio te jadne žene. Mjesto nesreće je izgledalo stravično, a prvi su nakon nesreće došli momci iz tišnjanskog DVD-a koji su osigurali prostor, a jedan mladi liječnik iz Tisnog pružio je unesrećenima prvu pomoć i zaustavio krvarenje, do dolaska ekipe Hitne pomoći. Velika je ovo tragedija za naše mjesto", rekao je za ŠibenikIN jedan mještanin.