Tučnjava, ilustracija
Tučnjava, ilustracija

Tridesetogodišnji Splićanin, koji je brutalno pretučen u noći 3. srpnja na splitskom predjelu Barutana, bori se za život.


Jakov Marović, Splićanin kojega su u noći 3. srpnja teško pretukli za sada nepoznati počinitelji, trenutno se nalazi u induciranoj komi u KBC-u Split. Mladić ima izljev krvi u mozak te je operiran, ali je i dalje u teškom stanju. 

Vezani članci Vice Mihanović HDZ-ov kandidat za Split najavio gradnju četiri dječja vrtića i 150 stanova, a planira i osnivanje dugoočekivanog azila za životinje Splitske ulice u magli - 1 Splićani već dva dana u magli: Meteorolog objasnio zašto je ova pojava na jugu tako rijetka i kako to da se baš sad pojavila

''Mojeg je brata ispred zgrade njegova prijatelja dočekala ekipa od dvanaestak mahom mlađih ljudi, od kojih su ga petorica tukla. Najprije je dobio bocom u glavu, zatim metalnom šipkom po tijelu, a kad je pao na tlo, tukli su ga rukama i nogama po cijelom tijelu. Brat je prije ovog događaja u svoj automobil posjeo desetogodišnjeg dječaka, inače brata svojeg prijatelja. Otišli su na benzinsku pumpu kupiti Coca-Colu i kad su se ubrzo vratili pred dječakovu zgradu, oni su nasrnuli na njega. Razlog ne znam, vjerojatno su mislili da je u automobilu Jakovljev prijatelj, inače brat tog desetogodišnjaka'', rekao je za Slobodnu Dalmaciju brat pretučenog mladića Tomislav Marović.

Razlog i počinitelji teškog nasilja još uvijek su nepoznati, iako su policiji dostavljene fotografije i poruke koje su međusobno izmjenjivali napadači.