Vlakovi, ilustracija - 2
Vlakovi, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Zbog očevida za promet vlakova na spomenutoj dionici bio zatvoren lijevi kolosijek, a zbog radova na obnovi pruge Savski Marof - Zagreb Zapadni kolodvor za promet je zatvoren desni kolosijek između kolodvora Zaprešić i Savski Marof, pa su zbog svega navedenog kašnjenja vlakova u prigradskom prometu bila oko 60 minuta, kažu u Hrvatskim željeznicama.


Vlakovi u prigradskom prometu danas su kasnili sat vremena jer je u 12:20 sati teretni vlak je na dionici pruge Podsused TV – Zaprešić udario u radni stroj.

Vezani članci Kamion pokosio vozilo ophodnje na cesti - 4 FOTO Za dlaku izbjegli smrt: Kamion pokosio vozilo cestarske ophodnje, zaposlenici izašli iz auta nekoliko sekundi prije udara Policija - Ilustracija - 2 Pješak pao neoprezno prelazeći cestu pa ga pregazila vozačica auta, preminuo je od ozljeda

Na lokomotivi je nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo te je zbog očevida za promet vlakova na spomenutoj dionici bio zatvoren lijevi kolosijek, doznajemo iz HŽ infrastrukture.

"Istovremeno, zbog radova na obnovi pruge Savski Marof - Zagreb Zapadni kolodvor za promet je zatvoren desni kolosijek između kolodvora Zaprešić i Savski Marof, pa su zbog svega navedenog kašnjenja vlakova u prigradskom prometu bila oko 60 minuta. U 16:52 sati lijevi kolosijek je na dionici pruge Podsused TV – Zaprešić otvoren za promet vlakova", odgovorili su nam.