Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred Hvarskog kanala

Djevojka (20) u kritičnom stanju prebačena s kruzera u splitsku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plovilo Lučke ispostave Milna jutros oko 9,30 sati preuzeo je s kruzera 'Norwegian Jade' u hvarskom kanalu 20-godišnju putnicu A. M. u teškom zdravstvenom stanju, koja je prevezena do splitske bolnice, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Obavijest o potrebi hitne evakuacije putnice u kritičnom stanju Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru primila je od tvrtke 'Jadroagent', te je odmah obaviještena Lučka kapetanija Split, dok se putnički brod u vrijeme poziva nalazio u Hvarskom kanalu.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 2 Ključ u bravu Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga" Ilustracija Žena je preminula Pacijentici smetala buka uređaja za kisik druge žene u sobi pa ga je isključila: Sud joj odredio kaznu

>>Snimke čitatelja: 'Kruzer je došao na pet metara od obale'

Prema brodu je poslan brod 'Marjan' Lučke ispostave Milna, čiji su djelatnici putnicu A.M.(20) iz Texasa dovezli do lučice Zenta, odakle je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena do splitske bolnice. Kruzer 'Norwegian Jade', dužine 294 metra, plovi pod zastavom Bahami, a u 10,30 sati stigao je u splitsku luku na sidrište. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene