Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talijanski mediji

Za Čačićevu smrt nije kriv talijanski skijaš?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija još istražuje okolnosti nesreće na skijalištu u Cortini d'Ampezzo nakon koje je, od posljedica teških ozljeda, preminuo državni tajnik Ministarstva obrane Gordan Čačić.

Iako okolnosti nesreće još nisu poznate niti službeno potvrđene, talijanski mediji prenose izjavu učiteljice skijanja koja se nekoliko trenutaka prije nesreće navodno žalila na Čačićevu brzinu skijanja. Također tvrde da je skijaš koji se sudario s Čačićem nepomično stajao na stazi, te da je Čačić udario u njega, prenosi Corriere della Sera. 

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

>> Državni tajnik Gordan Čačić preminuo od težine ozljeda

>> Državni tajnik Čačić teško ozlijeđen na skijanju

>> Državni tajnik Čačić bori se za život

Podsjetimo, general-bojnik Gordan Čačić preminuo je u subotu navečer u bolnici 'San Martino' u mjestu Belunno u Italiji od posljedica nesreće na skijanju. On je u petak na skijaškoj stazi nakon silovitog sudara s drugim skijašem teško ozlijeđen. Pao je u nesvijest te počeo krvariti iz usta i nosa. Prebačen je u bolnicu u Belunnu gdje je ubrzo i operiran, ali je na kraju ipak podlegao ozljedama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene