Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon operacije

Državni tajnik Čačić bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje državnog tajnika Ministarstva obrane Gordana Čačića, koji je u petak, 19. prosinca 2008. podvrgnut operativnom zahvatu u bolnici 'San Martino' u mjestu Belunno u Italiji je kritično.

U kasnim večernjim satima istoga dana supruga državnog tajnika Čačića te predstavnici Ministarstva obrane RH došli su u Belunno gdje su razgovarali s liječničkim timom, objavilo je Ministarstvo obrane RH na svojim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta" Slika nije dostupna Cortina d'Ampezzo Državni tajnik Čačić teško ozlijeđen na skijanju

>> Državni tajnik Čačić teško ozlijeđen na skijanju

Čačić je na godišnjem odmoru na skijaškoj stazi Cortina d'Ampezzo u Italiji stradao kada je na njega na skijaškoj stazi naletio drugi skijaš. Uslijed jakog udarca u glavu pao je u nesvijest te je teško disao i krvario. 

Helikopterom je prevezen u bolnicu u Belunnu gdje je operiran. No, njegovo stanje nakon operacije i dalje je bilo teško, a sada se, čini se, dodatno pogoršalo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene