Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cortina d'Ampezzo

Državni tajnik Čačić teško ozlijeđen na skijanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik Ministarstva obrane Gordan Čačić je na godišnjem odmoru na skijanju u Italiji doživio nesreću na skijaškoj stazi Cortina d'Ampezzo te je prema trenutno dostupnim podacima prevezen u bolnicu u Belunnu u Italiji.

Kako neslužbeno doznajemo, Čačić je stradao kada je na njega na skijaškoj stazi naletio drugi skijaš. Uslijed jakog sudara Čačić je pao u nesvijest te je teško disao. Ubrzo je helikopterom prevezen u bolnicu.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..."

Navodno je došlo do sudara glavama, a skijaš koji se zaletio u Čačića, za razliku od njega, imao je kacigu. Prema neslužbenim informacijama Čačić još uvijek nije došao svijesti i njegovo je stanje ozbiljno. Nakon pregleda odmah je podvrgnut operativnom zahvatu.

Čačić je bivši ravnatelj Vojno-sigurnosne agencije. S te je dužnosti smijenjen nakon afere u kojoj je haški osumnjičenik Mladen Markač snimljen kako sudjeluje u lovu na veprove zajedno s nekim generalima i tadašnjim ministrom unutarnjih poslova Ivicom Kirinom.

Nakon te afere Markač se, zbog nepoštivanja uvjeta boravka na slobodi, morao vratiti u Haag, a Kirin je ubrzo smijenjen s mjesta ministra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene