Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama.


Rektor Damir Boras promovirat će novih 330 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u dvije svečane promocije, koje će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u 10 i u 14 sati.

Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama koje će predvoditi dva sveučilišna pedela zbog čega će u vrijeme njihovog prolaska (između 9,20 i 9,30 sati te između 13,20 i 13,30 sati) kratkotrajno biti obustavljen promet na sjevernoj strani Trga maršala Tita.

Prema zgradi HNK desetak minuta kasnije kretat će se povorka prorektora i dekana predvođena rektorom koju će dva sveučilišna pedela povesti do Zdenca života gdje je organizirano fotografiranje. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Rektor Boras od vlastitog Sveučilišta dobio novac za svoj istraživački rad Slika nije dostupna REKTOR BORAS: "Jako sam ponosan da i dalje dobivam potpore; to nije sukob interesa!"