Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama.


Rektor Damir Boras promovirat će novih 330 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u dvije svečane promocije, koje će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u 10 i u 14 sati.

Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama koje će predvoditi dva sveučilišna pedela zbog čega će u vrijeme njihovog prolaska (između 9,20 i 9,30 sati te između 13,20 i 13,30 sati) kratkotrajno biti obustavljen promet na sjevernoj strani Trga maršala Tita.

Prema zgradi HNK desetak minuta kasnije kretat će se povorka prorektora i dekana predvođena rektorom koju će dva sveučilišna pedela povesti do Zdenca života gdje je organizirano fotografiranje. (Hina)

Vezani članci Damir Boras (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Rektor Boras:  "Državna matura možda nije potrebna, ne mogu između dvije godine biti takvi drastični razmaci'' Damir Boras (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Rektor Boras povukao tužbu protiv studenta pa opleo po medijima: "Veliki su problem oni koji izvrću činjenice"