Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovačka zračna luka: Sve zanimljivija privatnim zrakoplovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trend bogatih i slavnih putovanje vlastitim zrakoplovom, polako se počinje osjećati i kod nas. Dubrovačka zračna luka postaje sve zanimljivija privatnim zrakoplovima, prošli je vikend sletio čak 21 privatni mlažnjak. Zbog toga aerodrom u Čilipima planira proširenje platforme za ovakve letove, a u to će utrošiti šest milijuna eura.

Bogati i slavni koji dolaze u Dubrovnik, sve više koriste privatne mlažnjake. 'Dešava se jedna transformacija u zračnom prometu, na način da se sve više traži posebna usluga', rekao je Tonći Peović, direktor Dubrovačke zračne luke. 'Svake godine se pokazuje rast tih zrakoplova, evo upravo sad imamo pet takvih posebnih', rekla je Branka Kralj, koordinatorica prihvata putnika. Upravo zbog toga zračna luka proširit će platformu za prihvat ovakvih putnika, u što će uložiti šest milijuna eura.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

'Samo za ovaj vikend smo imali prihvat 21 takvog aviona, za otvorenje gradnje hotela Libertas Rixos', kaže Kralj. VIP gosti tako će imati poseban carinski pregled i zemaljsku stjuardesu, a do svoga aviona moći će doći vlastitim automobilom. Već sada na raspolaganju je Vip salon. 'Ne traže svi VIP putnici usluge VIP salona, ali ako se pokaže da je potrebno određeno čekanje u polasku, zakašnjenje iz određenih razloga, ili jednostavno zbog svog komoda', dodaje Kralj. Početak proširenja platforma trebao bi početi već krajem ove turističke sezone.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene