Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On kaže da su slavili Božić

Susjed optužuje gradonačelnika Vinkovaca: "Opet su divljali i maltretirali cijelu zgradu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Vinkovaca ponovno se našao u središtu zanimanja javnosti zbog susjedskih odnosa. Nakon što je u travnju slavio rođendan u svome domu te bio poprilično bučan, slična situacija dogodila se na Božić, a ovog puta navodno je stradala i kamera.

Nakon što se u travnju vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić našao u središtu zanimanja javnosti zbog loših susjedskih odnosa, čini se da se priča ponavlja.

Gradonačelnikov susjed požalio se da je za Božić proživljavao dramu zbog Bosančića. 

"Na sam Božić, 26. prosinca iza ponoći gradonačelnik i njegova svita opet su divljali i maltretirali cijelu zgradu svojim deranjem. U 00:10  postavio sam kameru na svoj prag da snimi buku u stubištu zgrade. Oko 00:15 iz Bosančićeva stana izašla je ženska osoba koja je vidjela kameru, stavila kapuljaču na glavu i rekla svojoj pratnji da stane na kameru. Njezin pratitelj nogom je zgazio kameru i uništio ekran na istoj. Smatram da ovim činom Bosančićeva svita prelazi iz verbalne u fizičku agresiju prema nama. Idući korak će vjerojatno biti fizički obračun prema nama", poručio je nezadovoljni susjed.

Na snimci koju smo dobili uistinu se vidi kako osoba u jednom trenutku odlučuje stati na kameru te je uništava. Snimku te večeri možete pogledati OVDJE.

Za komentar smo kontaktirali gradonačelnika Bosančiča, kojem je odmah bilo jasno o kojem susjedu se radi jer između njih dvojice postoji povijest nesuglasica.  

No, samo nam je kratko komentirao: "Da, točna je informacija da sam slavio Božić sa svojom obitelji, bratom i prijateljima."

Na naš upit o uništenoj kameri kaže da o tome nema nikakve informacije i da ne zna o čemu se radi. 

Bosančić je gnjev susjeda izazvao već u travnju ove godine u rane jutarnje sate, između dva i tri, kada je susjed zamolio HDZ-ova gradonačelnika da stiša glazbu. Susjed je tada pozvao i policiju.

Cijela priča izašla je u javnost kada je vinkovački gradski vijećnik Ključa Hrvatske Goran Kajkić zatražio ostavku gradonačelnika Vinkovaca optuživši ga da je loš primjer građanima. Na konferenciji za novinare pozvao je i Josipa Jelića, koji je susjed gradonačelnika Bosančića, a kojega je on optužio za verbalni napad i prijetnju koja se dogodila tijekom proslave koju je u stanu te večeri imao gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije bezazleno Znate li kolika je razina buke dozvoljena u stambenoj zgradi? Kako to izmjeriti i koga možete pozvati u pomoć

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozitivan trend U jednom hrvatskom rodilištu pravi baby boom: ''Govorimo o jednom razredu više''

Kako je tada Jelić rekao, nakon što više nije mogao izdržati glasnu glazbu koja je dopirala iz gradonačelnikova stana, pozvao je policiju. Po dolasku policijske ophodnje došlo do verbalne prepirke, u kojoj mu je gradonačelnik Bosančić, kako je kazao, izrekao niz ružnih riječi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene