Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šuker ne žali za ničim

Vukelić: Žalim što nisam pobio notornu laž o 'mom mostu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smijenjeni ministar financija Ivan Šuker istaknuo je da su on i nova ministrica Martina Dalić bili odlični suradnici dvije godine te da misli da će odlično raditi svoj posao.

Na upit je li ogorčen i povrijeđen smjenom Ivan Šuker je naglasio kako nije te da ljudi pričaju svašta no on to ne želi komentirati i spuštati se na takvu razinu.

Pročitajte i ovo Martina Dalić i Ante Ramljak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 TRANSKRIPTI S ISPITIVANJA Objavljeni iskazi Martine Dalić USKOK-u: Evo tko je sve znao za grupu Borg i odakle su dolazile informacije Zlatko Dalić govori o dočeku u Livnu (Foto: Dnevnik.hr) Oduševljen i sretan Zlatko Dalić komentirao veličanstveni doček u rodnom Livnu: "Poslali smo strašnu poruku svima"

>> 'Većinom glasova prihvaćeni svi novi ministri i potpredsjednici Vlade'

'U najtežim trenucima bio sam na čelu najtežeg resora i Hrvatska je u svim ovim najtežim vremenima ipak zadržala jednu financijsku stabilnost. Danas donositi osude ne bi bilo korektno jer je vrijeme najbolji sudac nečijeg rada. Ponosan sam na ono što smo napravili i jedino mi je žao što neki organi nisu napravili dobar posao da OIB ne profunkcionira od 1. siječnja. Mislim da bi situacija za mnoge koji dana drže lekciju u Hrvatskoj bila mnogo drugačija', kazao je bivši ministar.

Također je istaknuo da je u ministarstvu napravio sve kako Dalić ne bi dočekao ikakav nedovršen posao. Na pitanje što Dalić može bolje napraviti kazao je da će svatko pokušati napraviti najbolje što može, a što točno, će se još vidjeti.

Vukeliću najviše žao zbog mosta

Bivši ministar obrane Branko Vukelić je također kazao kako je zadovoljan sa svojim radom u Vladi te je podsjetio na svoje uspjehe. 'Nakon sedam godina rada na ministarskom položaju zaista se i umoriš, ja sam jedini ministar u Vladi koji je preživio srčani udar. Uvijek sam više koncentriran bio na rad i što bolji uspjeh nego na medije i njihov odnos prema njima. Ono što jedino žalim jest to što nisam uspio razbiti laž o 'mom mostu', a radi se o notornoj laži koju je netko plasirao, a jednog dana će se saznati zašto', istaknuo je Vukelić.

Na pitanje jesu li razlog smjeni možda poveznice s bivšim premijerom Vukelić se upitao tko nije bio povezan s bivšim premijerom. 'Nisam bio član njegova užeg tima niti sam imao velike poveznice s njim. Meni je posao i odgovornost da ga izvršim što bolje uvijek bila na prvom mjestu i zbog toga miran i zadovoljan odlazim na drugu dužnost, u hrvatski Sabor', poručio je.

Biškupiću drago što ide u Sabor

Bivši ministar kulture Božidar Biškupić također ne žali što odlazi i kaže kako je prije šest mjeseci tražio premijerku da ga razriješi te da nema drugih razloga za njegovu smjenu. 'Nakon zahvata tražio sam da me se razriješi i sad mi je jako drago da ću doživjeti i atmosferu u Saboru', poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene