Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugooptuženi u bolnici

Suđenje Glavašu odgođeno zbog bolesti Ivice Krnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje Branimiru Glavašu i ostalim optuženima za ratne zločine u Osijeku 1991. danas nije nastavljeno jer u sudnicu zagrebačkog Županijskog suda nije došao drugooptuženi Ivica Krnjak koji je javio da je zbog zdravstvenih teškoća od jučer na liječenju u Kliničkoj bolnici Osijek.

Krnjak je sud obavijestio da nekoliko dana neće moći dolaziti na suđenje, a njegov branitelj se obvezao danas dostaviti medicinsku dokumentaciju o kojoj će svoje mišljenje naknadno dati i sudski medicinski vještak.Nastavak suđenja zakazan je za ponedjeljak, 2. ožujka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlazi na operaciju? Ivicu Krnjaka policija odvela iz osječke bolnice Slika nije dostupna 'Nisam primao zapovijedi od Glavaša' 'Selotejp': Drugooptuženi Krnjak odbacio optužbe

Branitelj trećeoptužene Gordane Getoš Magdić pismeno je danas predložio nove svjedoke i vještačenja, a hoće li te nove dokazne prijedloge prihvatiti sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Željka Horvatovića odlučiti će naknadno.

To je vijeće, inače, prošlog tjedna odbilo saslušati 50-ak dodatnih svjedoka tužiteljstva i 60-tak obrane te čitanje nekih iskaza svjedoka iz istrage, pa je suđenje ušlo u završnu fazu.

Obrane optuženika očekivale su da će već ovog tjedna sudsko vijeće pozvati optužene da iznesu ili dopune svoje obrane, nakon čega bi branitelji i tužitelj završnim riječima trebali okončati suđenje koje je počelo sredinom listopada 2007

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene