Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u 31. godini

Sućut MORH-a i HV-a povodom smrti dva vojnika te vojnog analitičara Jana Ivanjeka: ''Ljubav prema Hrvatskoj vojsci nešto je po čemu ćemo ga svi zauvijek pamtiti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske izrazilo je sućut preminulom vojnom analitičaru Janu Ivanjku koji je preminuo u petak te dvojici vojnika čija su tijela pronađena jučer i dva dana ranije.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske je izrazilo sućut obitelji i poznanicima vojniku analitičaru Janu Ivanjku koji je od teške i zloćudne bolesti preminuo u petak u 31. godini. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

''Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na čelu s ministrom Marijom Banožićem i Oružane snage Republike Hrvatske na čelu s načelnikom admiralom Robertom Hranjem, izražavaju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima prerano preminulog vojnog analitičara Jana Ivanjeka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umro od toplinskog udara Tuga u Kninu: Pokopan tragično preminuli dječak kojeg je otac ostavio u automobilu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna preminuo u bolnici Pretučeni 35-godišnjak iz Varaždina bio je profesor u školi: Tri muškarca i žena tukli su ga drvenim palicama i ostavili da leži na cesti

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska s Janom Ivanjekom imali su višegodišnju kvalitetnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Kroz svoj rad Ivanjek je uvelike doprinio promicanju vrijednosti Hrvatske vojske.
Njegova posvećenost novinarskom radu i ljubav prema Hrvatskoj vojsci nešto je po čemu ćemo ga svi zauvijek pamtiti. Počivao u miru.''

Također, sućut su izrazili i za dva vojnika koja su pronađena mrtva. Na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine pronađen je smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga RH, a dva dana prije toga na području Zagrebačke županije pronađen je smrtno stradali dragovoljni ročni vojnik Oružanih snaga RH.

''Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na čelu s ministrom Marijom Banožićem i Oružane snage Republike Hrvatske na čelu s načelnikom admiralom Robertom Hranjem, izražavaju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima smrtno stradalih pripadnika Hrvatske vojske.
Gubitak svakog hrvatskog vojnika ostavlja veliki trag na Hrvatsku vojsku. Počivali u miru.''
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene