Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje u tijeku

Strava u Dalmaciji: Policija upala u kuću, dočekao ih je strašan prizor

Policija i Hitna pomoć
Policija i Hitna pomoć Foto: Ronald Gorsic/Cropix
U utorak navečer došlo je do prave drame u Sukošanu. Hitna pomoć pozvala je policiju u 20:53 zbog postupanja u jednoj kući, gdje su bili na intervenciji.

Po dolasku na mjesto događaja, policajci su u kući pored Sukošana zatekli muškarca koji je uz sebe držao agresivnog psa te je odbijao svaku suradnju s policijom i zapriječio im ulazak u kuću.

Policija je uporabom sile svladala muškarca i uhitila ga, a jedan je policajac uspio svladati i psa. Zatim su ušli u kuću gdje ih je dočekao stravičan prizor.  

Pročitajte i ovo Nacionalni park Plitvička jezera Tragedija u Nacionalnom parku Poginula žena na Plitvicama: Odvojila se od grupe i pala niz strminu u jezero

U kući su zatekli dvije ženske osobe, također strane državljanke, s teškim tjelesnim ozljedama. Pružena im je hitna medicinska pomoć te su zbog zadobivenih ozljeda prevezene u Opću bolnicu Zadar. Utvrđeno je kako je jedna od ozlijeđenih žena zadobila teške, a druga lakše tjelesne ozljede, a obje su zadržane u bolnici, izvijestila je policija.

Kako doznajemo, radi se o ozljedama oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, a riječ je o stranim turistima koji borave u našoj zemlji. Dvije su žene obiteljski povezane, dok se tek treba utvrditi u kojoj su vezi s muškarcem, stoga je zatražen i prevoditelj. 

Pas koji je bio uz muškarca također je svladan i prevezen je u policijsku postaju gdje će ga preuzeti nadležne veterinarske službe.   

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Sumnjiči ga se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene