Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Uskrs Dubrovnik pun

Stradun pun turista, cijene iste, ugostitelji trljaju ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku pravo veselje: Stradun pun turista! Ugostitelji zadovoljno trljaju ruke - nisu snizili cijene, a posla ipak ima. I zamislite, nitko ne prigovara što trgovine ne rade!

Početak sezone oduševio je sve, od privatnih iznajmljivača do hotelijera. Dubrovnik su danas posjetila dva kruzera s gotovo 4 i pol tisuće gostiju. Ogromni broj za predsezonu. Kruzeri se polako pretvaraju u jednu od glavnih grana turizma u Dubrovniku. Samo prošle godine oni su donijeli 32 milijuna eura. Čak ni činjenica da je zbog Uskrsa zatvorena većina trgovina, nije zasmetala strancima.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna Brojni građani sudjelovali Na jugu države održan mimohod sjećanja na srebrenički genocid: "Svjetski moćnici nisu izvukli pouke"

Sudeći po broju turista te otvaranju gotovo svih hotela i restorana, Dubrovnik je početak sezone dočekao u punom cvatu. Cijene nije snizio nitko, niti planira. Svi se nadaju da će ljeto biti baš poput ovog dana.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene