Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdili ministar i župan

U Petrinji stradao i dom za psihičke bolesnike, pacijenti prebačeni u Popovaču: "Nitko neće ostati bez posla, to bi bilo suludo"

U potresu je oštećen velik broj ustanova, pa tako i Dom za psihički bolesne odrasle osobe u Petrinji. Korisnici su premješteni u neuropsihijatrijsku bolnicu dr. Ivan Barbot u Popovači.

Župan je naglasio kako zaposlenici tih ustanova neće ostati bez posla, a potvrdio je to i ministar Josip Aladrović.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 2 Ključ u bravu Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga" Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!"

''Pa mislim to bi bilo suludo. Da na ovom području, ljudi koji su ostali bez kuća, bez imovine, još sad ostanu bez posla. To bi onda stvarno bilo nešto što nitko ne bi mogao pravdati. Hrvatska država i ovo sve što radimo, Stožer i Vlada su uz nas i ni u jednom trenutku niko nije pomislio na takav način. Tako da, evo, umirujem ljude. Nitko tko na ovom prostoru živi, tko je radio neće ostati bez posla'', kazao je Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene