Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već smo izvijestili da olujna bura hara Jadranom, temperature zraka su pale i za deset stupnjeva.


No, s obzirom na to da turisti dolaze u Hrvatsku, većinom zbog sunca i mora, a od sunca danas ni 's', provjerili smo što turistima nudimo za ružnog vremena. Zbog tmurnih oblaka i olujne bure, dugi su rukavi danas bili gotovo pa nužni. 'Ne smeta nam toliko, navikli smo na takvo vrijeme', rekla je Illiona iz Nizozemske.

Vezani članci Turisti Odlične vijesti za hrvatski turizam: Premašen je ukupan broj noćenja iz cijele 2020. godine Pulska plaža Odlične vijesti: Više od milijun turista ljetuje na Jadranu, poznato koje županije su najposjećenije

Bez obzira na vrijeme, mnogi su ipak došli na plažu. Igra vjetra i mora, kažu, djeluje umirujuće. U vjetrovitoj Opatiji danas je najveća gužva bila upravo na znamenitoj šetnici. Razgledavalo se i fotografiralo, otkrivalo ono što se na plus 40 baš i ne može.

>> U Splitu ove godine 200 novih privatnih iznajmljivača

Tempertaura neuobičajena za špicu sezone mnoge nije spriječila da ipak uživaju u kupanju. Oni hrabriji bili su u moru. Dok su oni manje hrabri ipak pribjegli sigurnijem rješenju. Hotelski su wallenessi danas bili puni. Jedan oblačan i vjetrovit dan, složni su gosti, neće im pokvariti odmor, no povratku pravoga ljeta ipak se nadaju u što kraćemu roku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.