Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tmurni oblaci

Što turistima nudimo dok kiši?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo izvijestili da olujna bura hara Jadranom, temperature zraka su pale i za deset stupnjeva.

No, s obzirom na to da turisti dolaze u Hrvatsku, većinom zbog sunca i mora, a od sunca danas ni 's', provjerili smo što turistima nudimo za ružnog vremena. Zbog tmurnih oblaka i olujne bure, dugi su rukavi danas bili gotovo pa nužni. 'Ne smeta nam toliko, navikli smo na takvo vrijeme', rekla je Illiona iz Nizozemske.

Pročitajte i ovo Letovi - 2 Problem za cjelogodišnji turizam Ima turista, ali nema letova: "Ako već nemamo infrastrukturu za vlakove, onda bismo morali imati avionske linije" Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti"

Bez obzira na vrijeme, mnogi su ipak došli na plažu. Igra vjetra i mora, kažu, djeluje umirujuće. U vjetrovitoj Opatiji danas je najveća gužva bila upravo na znamenitoj šetnici. Razgledavalo se i fotografiralo, otkrivalo ono što se na plus 40 baš i ne može.

>> U Splitu ove godine 200 novih privatnih iznajmljivača

Tempertaura neuobičajena za špicu sezone mnoge nije spriječila da ipak uživaju u kupanju. Oni hrabriji bili su u moru. Dok su oni manje hrabri ipak pribjegli sigurnijem rješenju. Hotelski su wallenessi danas bili puni. Jedan oblačan i vjetrovit dan, složni su gosti, neće im pokvariti odmor, no povratku pravoga ljeta ipak se nadaju u što kraćemu roku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene