Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uštedite i vrijeme i živce!

Što se sve može iznajmiti za Božić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme kada smo sve više zaokupljeni poslom i drugim obavezama teško je na vrijeme obaviti sve što treba za Božić. Za vas smo istražili što se sve može iznajmiti ili kupiti gotovo kako biste svoje vrijeme mogli posvetiti važnijim stvarima, svojoj obitelji.

Božićno drvce jedno je od prvih asocijacija na ovaj blagdan. No, do ukrašene jelke u vašoj dnevnoj sobi treba prvo izaći iz kuće u potragu za onim pravim (i najpovoljnijim). Ne zaboravite i na stalak te oblikovanje korijena bora kako bi ga uopće mogli postaviti u uspravan položaj. Tu su i ukrasi i lampice za bor. Rade li vam uopće one od prošle godine?

Pročitajte i ovo Božićno drvce: Ilustracija - 1 ŽIVOT JEDNOG BORA Kao mala kućna šuma koja život znači: Jeste li znali da živo božićno drvce možete unajmiti? Slika nije dostupna Savjeti za kićenje Kako okititi bor?

Još prije dvije godine pisali smo o rješenju za sve gore navedene mukebožićno drvce možete iznajmiti, a s njim možete kupiti i nove ukrase napravljene od prirodnih materijala te lampice. Kako je objasnio Krešimir Lončar, osnivač tvrtke MojBor iz Bjelovara, drvca vam se dovezu u tegli te se nakon 'udomljavanja' presađuju natrag u prirodu.

>> Zavirite u njihovu božićnu čaroliju!

Veličina drvca mjeri se od dna posude, a u ponudi su tri veličine i tri vrste. Tako možete birati između bora silbera, smreke i jele. Prilikom iznajmljivanja božićnih drvaca vi ne birate drvce iz kataloga, već ga iznajmljivači sami izaberu za vas. Spomenimo i prednost drvca u tegli – ne ispadaju mu iglice pa se tako štedi vrijeme i na čišćenju nakon Božića.

Želite li ovaj Božić podići na novu razinu na raspolaganju vam je i iznajmljivanje Djeda Mraza. Za kućne zabave s djecom, kolege u uredu ili u shopping centru – on stiže na bilo koje mjesto.

'Ovime se bavimo već 15 godina i sada smo već postali prepoznatljivi. Ovdje se ne radi o studentima koji će obući odijelo i vikati 'ho ho ho', već o profesionalnim animatorima', rekao je za Dnevnik.hr Vladimir Štimac koji je i sam mađioničar. Godinama su izvodili mađioničarske točke nakon čega su svoje iskustvo proširili božićnim duhom. Tako je nastala prava božićna čarolija.

>> Kući Djeda Božićnjaka raduju se i mali i veliki!

>> VIDEO Evo kako je Djed Mraz došao u Zagreb

'Ideja se razvila tijekom vremena, roditelji su nas pitali možemo li stvoriti Djeda Mraza i tako smo napravili predstavu u kojoj se Djed Mraz pojavljuje i isto tako nestaje, jer mora dalje odnijeti sve darove', objasnio je Štimac. Uz Djedicu dolaze i njegove pomoćnice, Baka Mrazice, a u ponudi su i glazbeni program i ukrasi od balona.

Nakon ukrašavanja i stvaranja atmosfere ostaje vam kuhanje. Ako vas Božić uhvati nespremne imajte na umu da se blagdanske purice mogu kupiti gotove. Tu uslugu nudi hotel Esplanade Zagreb, a da bi vam purica s prilozima došla na kućna vrata morate je jedino naručiti dva dana ranije. A darovi? Po njih ćete morati otići sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene