Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselje u Istri

Kući Djeda Božićnjaka raduju se i mali i veliki!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodimo vas u kuću Djeda Božićnjaka. Iako se ovoj neobičnoj kući u Istri najviše raduju najmlađi , svi posjetitelji tamo mogu uživati, posebice u toplim napicima i kolačima, koje pripremaju Bake Mraz.

I dok najpoznatiji Djedica putuje svijetom od kuće do kuće ne bi li provjerio tko je ove godine bio dobar, a tko nije, njegovu kuću u Istri čuvaju veseli vilenjaci i Baka Božićnjak. Tek kasno navečer vraća se u svoj čaroban krevet.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

>> VIDEO Evo kako je Djed Mraz došao u Zagreb

Tijekom noći neumorni Djedica čita pisma koja su stigla na njegovu adresu. Patuljci i vilenjaci pomažu mu zapakirati darove. Djeca su u pismima jasno rekla svoje želje.

Djeca kažu da će im želje biti ispunjene jer su bili dobri tijekom cijele godine. Baka Božićnjak obećava, pokloni će stići na vrijeme. Na Badnjak će ih, glavom i bradom, uručiti Djed Božićnjak prije nego ode na zasluženi odmor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene