Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravdaju se ugovorom

Bivši HDZ-ovac uhvaćen u pokušaju krađe željeza neće dobiti otkaz u državnoj firmi: "To je radio izvan radnog vremena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši HDZ-ovac Stjepan Turković, koji je zajedno sa svojim sinom Mijom uhvaćen u pokušaju krađe željeznih šipki, neće dobiti otkaz u Županijskoj upravi za ceste.

Iako je uhvaćen kako sa svojim sinom Mijom krade željezne šipke s gradilišta obilaznice Turnja, i iako je policija najavila da će protiv obojice biti podnesena kaznena prijava, Stjepan Turković neće dobiti otkaz u Županijskoj upravi za ceste – Karlovac.

Ta je informacija stigla kao odgovor na upit Telegrama o mogućem otkazu. Iz ŽUC-a su za Telegram poručili da ih to ne brine jer se sve dogodilo "izvan radnog vremena".

Pročitajte i ovo Zabava - 2 RASTU CIJENE Koliko košta dobra zabava? Ovog ljeta vraćaju se koncerti i druga događanja, ali mnogi si ih teško mogu priuštiti

Pročitajte i ovo Matea Ćorić DVIJE GODINE OD POTRESA Odluka o izgradnji prve kuće nakon potresa donesena prije devet mjeseci, ali do danas nema pomaka: "Umjesto temelja ovdje raste jedino - trava"

Telegram navodi da aktualni ravnatelj spomenute državne firme Darko Bebić nedjelovanje po tom pitanju pravda time da Turkovića na radno mjesto savjetnika nije postavio on već je zaposlen temeljem ugovora o radu nakon provedenog javnog natječaja pa se na raskid primjenjuju odredbe Zakona o radu.

Podsjetimo, nakon što je Turković uhvaćen u pokušaju krađe, ispisao se iz HDZ-a te najavio tužbu protiv portala koji je prvi objavio informacije o neuspjelom pothvatu pravdavši to tvrdnjom da on nije javna osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene