Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Država ne smije smijeniti Ramljaka?

Stižu reakcije na ugovor o roll-up kreditu: "HDZ – grobari i veleizdajice, a ne domoljubi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stigle su prve reakcije na navode kako država ne smije smijeniti Antu Ramljaka bez pristanka fonda Knihghthead.

Jutarnji list u posjedu je ugovora o roll-up kreditu sklopljenog između Agrokora, zajmodavaca i agenta kredita koji sadrži niz odredbi koje tim kreditorima daju pune ovlasti u upravljanju procesom Lex Agrokor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predao dužnost Ramljak o Agrokoru: ''Prije 11 mjeseci zatekao sam šest kuna na računu. Danas na računu ima milijardu i šesto milijuna kuna'' Slika nije dostupna Dobavljači nemaju vremena Pojavile su se prve posljedice ostavke Ante Ramljaka

Među njima je i Knighthead Capital Management i Monarch bez čijeg pristanka, piše Jutarnji, država ne smije smijeniti Antu Ramljaka s mjesta izvanrednog povjerenika jer bi se to smatralo povredom Ugovora o kreditiranju.

Na ugovor o roll-up kreditu stigle su i prve reakcije političara. Predsjednik saborskog istražnog Povjerenstva o Agrokoru Orsat Miljenić oglasio se na Twitteru.

"Ako je to točno, nezakonito je. Imenovao ga je sud i nitko ne može uzeti sudu pravo da ga smijeni", napisao je. Dodao je i kako je "nezamislivo da bi se netko usudio potpisati tako nešto".

Na Twitteru se oglasio i šef HSS-a Krešo Beljak.

"Zadnji čavao u lijes u kojem se nalazi pokojna hrvatska suverenost. HDZ – grobari i veleizdajice, a ne domoljubi. HNS također", napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene