Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svom stilu nastavio na Facebooku

Stipe Petrina zaboravio na mikrofone pa seksistički dobacio kolegici. Nije to svima sjelo: "Ponaša se kao uspaljeni losos"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici šibensko-kninske županijske Skupštine u petak je gotovo jednoglasno izglasano donošenje etičkog kodeksa, no prije toga predsjednik Skupštine, Stipe Petrina, seksistički je komentirao kolegicu koja je pitala za granice pomorskog dobra u Vodicama.

"Kakve cice", komentirao je predsjednik županijske skupštine Stipe Petrina na aktualnom satu u petak dok je vijećnica SDP-a Ivana Vučenović bila za govornicom.

"Ponaša se poput uspaljenog lososa"

"Problem s lošim ponašanjem imamo odavno. Pogotovo me interesira kako će se kodeksa pridržavati sam Petrina, koji se često ponaša poput uspaljenog lososa. Ponašanje vam je često zgražalo javnost, ne samo vijećnike. I to ste najviše vrijeđali ženski dio vijećnica. I sama sam od vas doživjela uvrede", komentirala je neprilično ponašanje predsjednika Skupštine HDZ-ova Tanja Radić Lakoš.,

Pročitajte i ovo Ante Prkačin opomenu dobili oboje VIDEO Zastupnik Domovinskog pokreta brutalno izvrijeđao saborsku zastupnicu: "Slušaj, nakazo jedna..."

Petrina joj je odgovorio u svom stilu.

"Nikad ja vas nisam uvrijedio, ali morate znati da ne pripadam skupini ljudi kojoj ste se vi pridružili. Od 2009. godine vrijeđate Stipu Petrinu, a čak ste me i hitlerovski s nogama i rukama u zraku izbacili vani sa skupštine. Ponašam se s kurvama kurvanjski, s gospodom gospodski, a posebnu gadost osjećam onima koji mijenjaju političke skupine", rekao je predsjednik Skupštine Stipe Petrina koji je glasovao za usvajanje etičkog kodeksa, prenosi Šibenski portal.

Kasnije je u svom stilu nastavio na Facebooku.

"A tko to od muških ne voli guzice i cice? Zašto se ljubav prema ženskim atributima naziva seksizam? Bez veze, stvarno nema smisla da se onoga tko primijeti pozitivnu stranu dijela ženskih atributa nazove seksistom. Baš sam tužan i razočaran. Evo, još malo i suze će mi početi padati 'ko bobe'", napisao je i podijelio TBF-ovu pjesmu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene