Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hebrang u Saboru

VIDEO: 'Stazić laže da ja lažem da je Sanader lagao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Hebrang je rekao da je oporba odabrala krivi trenutak za raspravu o izglasavanju povjerenja jer je 'Vlada u punom zamahu'.

'Ovo je pokušaj da nas se uspori da uđemo u Europsku uniju, jer se želi pokazati da ovaj HDZ to nije sposoban, mi za to jesmo sposobni', rekao je Hebrang.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije smio nadzirati ministra HDZ i HSS iskaz generala Miličevića proglasili nevjerodostojnim Slika nije dostupna Mesić kaže da Miličević nije tražio pomoć HDZ uvjeren da je Milićevićev iskaz medijima dao Stazić

Nenad Stazić se nije složio da je ovo krivi trenutak već smatra da je ovo zadnji trenutak te da je Vlada izgubila povjerenje pred narodom. 'A kako i ne bi kad je ovdje u Saboru brani čovjek koji je javno, ovdje u sabornici priznao da je lagao, braneći čovjeka koji je otišao s mjesta premijera, Ivu Sanadera', rekao je Stazić.

'Imam pravo misliti od 90''

'Stazić laže da ja lažem da je Sanader lagao. Ispravlja nešto što ja nisam ja rekao. Ja sam rekao da mislim da je Sanader otišao zbog toga što sam rekao, a ja mislim i imam pravo misliti od 90. godine, koliko god se to vama gospodine Staziću ne sviđa', rekao je Hebrang.

'Izbori bi zaustavili ovu Vladu, ali to nije točno, ali ne i reforme, jer se one ne provode pa ih se ne može ni zaustaviti. Nije valjda reforma zdravstva spajanje dvaju lijekova', rekao je zastupnik Vidović.

>> 'Prosječni birač danas misli 'Bože moj zašto si me ostavio?''

>> 'Teško da bih glasovao protiv većine koju sam stvarao'

'Konstruktivna oporba bi izabrala bolji trenutak za ovu raspravu, to je netočno, jer nijedna reforma koju provodi ova Vlada nije polučila nikakve rezultate, nema nikakvih ulaganja, a sve su se mjere svele samo na to da spojimo dvije ili tri agencije ili institucije bez analiza ili nekakvih efekata. Ni model A, B, a pogotovo model C nije dao nikakve rezultate', nadovezala se zastupnica Zgrebec.

'Vi ste čovjek koji tvrdi 'ja ne lažem, nego samo nekad ne govorim istinu'. 'Ja sam lagao i njemu se svidjela moja laž i to je funkcionirao dok se nismo razišli'. Javno ste to priznali i svatko je to tako shvatio', poručio je zastupnik Jurjević.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene