Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Priopćenje iz Vlade

Stanje ministra Ostojića i dalje ozbiljno, ali stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb, priopćeno je iz Vlade.

Iz Vlade su u ponedjeljak priopćili kako je stanje ministra Ranka Ostojića 'i dalje ozbiljno, ali uz intenzivne mjere liječenja, stabilno'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Mario Banožić Još je na intenzivnoj Stručnjak o dodacima na Banožićevu terencu: "Postavljanje traje satima, pa još skidanje..."

'U kliničkom tijeku uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara. Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb', priopćili su.

Ostojićevo stanje ozbiljno - zadržan na intenzivnom liječenju!

Podsjetimo, kod potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ostojića utvrđen je upalni proces u području vrata, te je hitno izvršen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa, a zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene