Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb, priopćeno je iz Vlade.


Iz Vlade su u ponedjeljak priopćili kako je stanje ministra Ranka Ostojića 'i dalje ozbiljno, ali uz intenzivne mjere liječenja, stabilno'.

Vezani članci Jimmy Carter (Foto: PA/Pixsell) Bivši američki predsjednik Jimmy Carter hospitaliziran zbog krvarenja u mozgu Slika nije dostupna Ministar zdravlja priopćio kakvo je zdravstveno stanje ministra Ostojića

'U kliničkom tijeku uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara. Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb', priopćili su.

Ostojićevo stanje ozbiljno - zadržan na intenzivnom liječenju!

Podsjetimo, kod potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ostojića utvrđen je upalni proces u području vrata, te je hitno izvršen operativni zahvat i drenaža upalnog procesa, a zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook