Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti

Stanje dječaka na kojeg je pao gol se lagano poboljšalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje 9-godišnjeg dječaka na kojeg je preksinoć pao gol u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, u blagom je poboljšanju.

Liječnici bi ubrzo trebali ukinuti lijekove za induciranu komu, a što je točno uzrok nesreće i dalje se ne zna jer policijska istraga još traje. U školi je osnovan krizni tim zadužen za razgovore s djecom koja su u razredu s teško ozlijeđenim dječakom, a koja su vidjela nesreću.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Nesreća na igralištu Na dječaka 'pala vratnica', hitno prebačen u splitski KBC

>> Koliko su zapravo naša djeca sigurna u školi?

>> Na dječaka (9) pao gol u školskoj dvorani, liječnici se bore za njegov život

U školi upozoravaju da godinama od grada Zagreba kao vlasnika traže sredstva za obnovu dvorana, no pomaka nema.

Stotinjak kilograma težak gol u toj zagrebačkoj školi nikada se ne pričvršćuje za pod. Pomiče ga se ovisno o tome koji se sport igra. Trenutak je bio dovoljan da teška konstrukcija padne na dječaka i teško ga ozlijedi.

Na razini države ne postoji nikakav pravilnik kojim se određuju osnovne mjere sigurnosti kada su u pitanju školske dvorane.
No školama za sve treba novac, a najčešće se upravo na njima i štedi.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene