Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Trešnjevci

Na dječaka (9) pao gol u školskoj dvorani, liječnici se bore za njegov život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gol je pao na dječaka dok je igrao nogomet i teško ga ozlijedio.

'Jučer oko 19,20 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Prečko u ulici Dekanići, iz još neutvrđenih razloga gol je pao na devetogodišnjeg dječaka', potvrdila je glasnogovornica PU zagrebačke Jelena Bikić. Dodala je da se nesreća dogodila tijekom izvanškolskih aktivnosti te da je dječak s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u Klaićevu bolnicu. Iz neslužbenih izvora doznajemo da je dječak u komi i da je životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na Trešnjevci Drama u Zagrebu: Muškarac se namjerno zabio u automobil u kojem su bili žena i dijete Navijači slave gol Hrvatske - 3 HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU VIDEO Pogledajte spektakularnu atmosferu diljem Hrvatske nakon velike pobjede: "Brazil ćemo glatko proći"

Ante Pavičić, ravnatelj Osnovne škole Prečko, izrazio je žaljenje zbog jučerašnje nesreće. 'U sklopu programa Vikendom u školske dvorane koje financira Grad Zagreb, učenici 4. i 5. razreda jučer su igrali mali nogomet, dvije skupine na dva gola', objasnio je ravnatelj. Dodao je kako je profesor tjelesnog odgoja bio s jednom skupinom učenika kada je iza leđa čuo prasak.

Profesor tjelesnog odgoja je u šoku, kao i dio učenika 4. razreda koji danas neće doći na nastavu. Pomični golovi u sportskoj dvorani u kojoj se dogodila nesreća nisu bili propisno učvršćeni, neslužbeno doznajemo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene