Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Večer s Ivanom Ivanovićem'

Srpski voditelj zasipan prijetnjama nakon što je ugostio Mesića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati srbijanski televizijski voditelj Ivan Ivanović rekao je da ga ne zabrinjavaju uvrede i prijetnje kojima je zasipan nakon što je u svojoj emisiji 'Večer s Ivanom Ivanovićem' ugostio bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića', piše Blic.

'Ti si sapun za pranje ustaškog obraza' i 'Ivane, sada se slobodno može reći da si samo duh koji hoda Srbijom. Znači, smatraj da te nema... Bijedo od čovjeka', samo su neki od komentara nezadovoljnika na Twitteru.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Međutim, neki su pohvalili Ivanovićev poklon Mesiću - maketu traktora koja simbolizira odlazak hrvatskih Srba iz svojih domova tijekom Oluje. 'Traktor je odradio svoje, kratko i jasno, svaka čast!' i 'Bravo za poklon, originalno. Legenda si!', neki su od pozitivnih komentara.

Ivanović je rekao da ga prijetnje ne zabrinjavaju i ne iznenađuju. 'S obzirom na to u kakvoj zemlji živimo, nije čudno što se ovakve stvari događaju', kaže Ivanović. Mesićevo gostovanje kritizirale su i neke osobe iz javnog života, poput glazbenika i deklariranog četnika Bore Đorđevića.

>> Mesić: Euforija oko presude generalima je pretjerana

'Ne vjerujem da bi bilo tko iz Srbije mogao gostovati kod Hrvata a da mu odmah ne poture onog provokatora, novinara koji mrzi Srbe. Ne mogu kriviti Ivana, to je politika kuće u kojoj radi. Prva srpska televizija nema dodirnih točaka sa 'srpskom'. U svakom slučaju mislim da mu to nije trebalo', rekao je Đorđević.

Dizajner Saša Vidić ironično je dodao da je Ivanović mogao pozvati i adekvatnu glazbenu pratnju poput Thompsona, ali je, kao i Đorđević, naglasio da ne krivi Ivanovića nego produkciju. Ivanović je oštro reagirao na optužbe nazvavši Vidića 'pederom' i 'narkomanom', prenosi Kurir. (Agencija VLM).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene