Srbija: Pokušala ubiti muža nožem pa doživjela prometnu, ilustracija (Foto: Getty Images)
Srbija: Pokušala ubiti muža nožem pa doživjela prometnu, ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Odvjetnica Lidija O. (39) iz Subotice uhićena je u srijedu zbog sumnje da je pokušala ubiti svog klijenta Darka G. (34).


Darko G. u srijedu je bio u uredu svoje odvjetnice Lidije O. U jednom je trenutku na njega navodno nasrnula nožem i nanijela mu lakše tjelesne ozljede, piše Blic.

Vezani članci Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti" Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Progovorila djevojčica iz Srbije koju je oteo silovatelj: "Mučio me svaki dan. Govorio mi je da će nas policija oboje ubiti"

Prvo mu je u rakiju koju je pio kod nje u uredu ulijevala nekakav lijek, ali kada nije djelovao na njega, uzela je nož, ubola ga i nanela mu lakšu tjelesnu ozljedu. Darko je pobjegao iz ureda i sam otišao u bolnicu. Što je prethodilo ovakvom njezinu postupku, zasad je nepoznato.

Odvjetnica je ubrzo nakon napada uhićena, a njezin je klijent zadržan u bolnici u Subotici.

Sumnjiči ju se za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju i u zakonski predviđenom roku bit će provedena u tužiteljstvo uz kaznenu prijavu.