Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatopljenje

Spremite kapute: Cijeli vikend sunčano i toplo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon niza tmurnih, maglovitih i sivih dana, stanovnici gotovo svih krajeva RH, danas su napokon dočekali sunce.

Od danas će po svuda, a ne samo na Jadranu, prevladavati sunčano, suho i stabilno vrijeme. Stanovnici kopnenih područja mogu još u jutarnjim satima očekivati niske oblake i sumaglicu, no popodne će se u svim krajevima zemlje razvedriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

'Danas će još biti prohladno, temperatura u unutrašnjosti kretat će se od -5 do -2 stupnja, a na Jadranu između 2 do 7. U podvelebitskom području puhat će jaka bura', rekla je Ana Bago, meteorologinja Nove TV.

Naglasila je kako je pred nama sunčan i osjetno topliji vikend, a lijepo vrijeme nastavit će se i u narednom tjednu. S jugozapada pritjecat će sve topliji zrak, što će se nastaviti tijekom vikenda pa bi se temperature mogle popeti do 10 stupnjeva. Tijekom vikenda na Jadranu nastaviti će se sunčano i toplo vrijeme. Temperature će se popeti do 14 stupnjeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene