Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snijeg i zimski uvjeti u Gorskom kotaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog snijega i zimskih uvjeta, između čvorova Kikovice i Bosiljeva na autocesti Rijeka - Zagreb i cestama u Gorskom kotaru zabranjeno je prometovanje za kamione s prikolicama i tegljače, a sva vozila moraju imati zimsku opremu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zimski uvjeti vrijede i na državnoj cesti D 42 Saborsko-Selište i Stubica-Ogulinski Hreljin u Lici, te kroz Samoborsko i Žumberačko gorje. Sljemenska cesta je zatvorena za sav promet. 

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode"

Kolnici su mokri i skliski od kiše u Hrvatskom primorju, Istri, Lici, Dalmaciji i Slavoniji.

Zbog izlijevanja vode na kolnik, za sav su promet zatvorene D 47 Hrvatska Kostajnica-Dvor i ŽC 3208 Madžari-Blinja. Zatvorena je i ŽC Gornja Bistra-Kraljev Vrh, zbog snijega i stabala na kolniku.

U prekidu je katamaranska linija Split-Vis, zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Ostali trajekti plove redovito.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila teža od 9 tona.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene