Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

''Puše kao blesavo''

Novo snažno nevrijeme protutnjalo Zagrebom, podvožnjaci i ulice ponovno plivali u vodi

Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 1
Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 1 Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 2 Novo veliko nevrijeme u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Novo nevrijeme u Zagrebu - 5 Galerija 1/3 >>
Nakon snažnog nevremena i poplava koje su blokirale grad u petak, novo nevrijeme sručilo se nad Zagreb i u nedjelju popodne.

Novo nevrijeme pogodilo je Zagreb u nedjelju, samo dva dana nakon snažnog nevremena i poplava koje su blokirale grad i uništile domove brojnih građana.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli

Stanovnica zagrebačkog kvarta Remiza kaže da joj je stan poplavljen čim je otvorila prozor. ''Puše kao blesavo i pada'', rekla je. Na snimci koju je snimila u stanu vidi se kako se kiša slijeva niz cijevi u kantu koju je stavila kako bi zaštitila pod.

 

Zagreb

Posted by Neverin.hr on Sunday, July 26, 2020

Zagreb

Posted by Neverin.hr on Sunday, July 26, 2020

 

Na snimci križanja Selske ceste i Zagrebačke avenije koju je objavio Neverin.hr vide se automobili koji se probijaju kroz bujicu vode.

Za područje Zagreba meteoalarm je izdao žuto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena.

Snažno nevrijeme kaos u Zagrebu stvorilo je i u petak. Poplave su paralizirale dijelova grada, a brojnim stanovnicima voda je ušla u stanove i uništila im domove. Voda je prodrla i u podrum Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj te uništila lijekove vrijednosti veće od milijun kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene