Nakon snažnog nevremena i poplava koje su blokirale grad u petak, novo nevrijeme sručilo se nad Zagreb i u nedjelju popodne.

Galerija


Novo nevrijeme pogodilo je Zagreb u nedjelju, samo dva dana nakon snažnog nevremena i poplava koje su blokirale grad i uništile domove brojnih građana.

Vezani članci Vatrogasci u Zagrebu izvlačili osobu ispod tramvaja - 1 Ženu u Zagrebu pregazio tramvaj, izvlačili ju vatrogasci: ''Opreza u gradskom prometu nikad dosta!'' Građani i dalje strahuju od poplava Zagrepčani bijesni: "Ovo je katastrofa... Zar da uključim struju pa da mi izgori kuća!? Koju poruku da im dam?"

Stanovnica zagrebačkog kvarta Remiza kaže da joj je stan poplavljen čim je otvorila prozor. ''Puše kao blesavo i pada'', rekla je. Na snimci koju je snimila u stanu vidi se kako se kiša slijeva niz cijevi u kantu koju je stavila kako bi zaštitila pod.

 

Zagreb

Posted by Neverin.hr on Sunday, July 26, 2020

Zagreb

Posted by Neverin.hr on Sunday, July 26, 2020

 

Na snimci križanja Selske ceste i Zagrebačke avenije koju je objavio Neverin.hr vide se automobili koji se probijaju kroz bujicu vode.

Za područje Zagreba meteoalarm je izdao žuto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena.

Snažno nevrijeme kaos u Zagrebu stvorilo je i u petak. Poplave su paralizirale dijelova grada, a brojnim stanovnicima voda je ušla u stanove i uništila im domove. Voda je prodrla i u podrum Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj te uništila lijekove vrijednosti veće od milijun kuna.