Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službena potvrda

Josipović predstavio tim: Pilsel i Vrabec Mojzeš su unutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mudrinić, Kuštrak i Tedeschu će biti u predsjednikovom Savjetu za gospodarstvo.

Ivo Josipović danas u 12 sati u svojem uredu na Pantovčaku predstavio je novinarima i javnosti svoje najbliže suradnike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nema ako, i, ali'' Biden žestoko svojim suradnicima: ''Ako čujem da tretirate druge s nepoštovanjem, otpustit ću vas na licu mjesta'' Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV doznaje Kad Bandić štedi: Radnicima uzeo uskrsnice, a suradnicima, uz mirovinu - plaća od 20.000 kuna

Josipović je istaknuo kako su vodili računa i o proračunu ureda predsjednika pa je broj savjetnika nešto manji nego što je to dosad bio. Predstojnik ureda predsjednika je Joško Klisović, a pročelnica kabineta Danica Juričić-Spasović, koja je dosad obnašala funkciju glasnogovornika Ive Josipovića. Predsjednikov savjetnik za obranu je Zlatko Gareljić, a savjetnika za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku Josipović je preuzeo od Mesića, pa tko te dužnosti nastavljaju obnašati Saša Perković i Siniša Tatalović.

Vanjskom politikom u uredu Ive Josipovića bavit će se Joško Paro, Romana Vlahutin i Mirjana Mladineo. Savjetnik za gospodarstvo bit će Boris Cota, a u savjetu za gospodarstvo još su Damir Kuštrak, Emil Tedeschi, Ivica Mudrinić, Zdenko Adrović, Gordana Kovačević, Saša Pekač, Katarina Ot, Dragutin Drk, Milan Stojanović, Veljko Ostojić i Marko Mlinarić. Unutar gospodarstva novina je savjetnik za selo i privredu. Na tom mjestu bit će Mato Mlinarić, koji će posao obavljati volonterski.

>> Kosor i Josipović: Odabrala broš s cvjetićima

Na čelu službe odnosa s javnošću je Zrinka Vrabec-Mojzeš, dosadašnja urednica Radija 101. U njezinom timu još su Ankica Marinović, Stjepan Bartulica i Drago Pilsel. Novina koju je Ivo Josipović unio na Pantovčak jest Odjel na analitiku, čiji je glavni analitičar Dejan Jović. Posebni Josipovićev savjetnik za branitelje bit će Predrag Matić Fred koji će svoj posao raditi volonterski.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene